Sunday, 10 April 2011

KiSaH pD TaHuN 2011...

Assalamualaikum w.b.t...


Salam diberi pembuka bicara,
Mohon disambut dengan terbuka,
Sudah lama tidak bersapa
Akhirnya kita bersua juga...


(maaf kalau ada yg xkena ngan pantun tue,,hehe,,pantun cincaii je tue..~hehe..)


OKEY!Sebelum tu,,ana nak mintak maaf coz da lme x update blog,,Huh! Bz yg t'amat sgt lah kon0n,,
hmm,,pape pon,,Alhamdulillah dpt menulis lagii hri niy
                                             
Tp..xtahu nak tulis ape..hehe..:),, ok! Cuma nak bagitau ana sayang semua yang mengenali ana,, terutamanya kawan2 ana yg selalu menyuntik semangat ana untuk maju dalam hidup,,(abis tu,,maju ke x niy..??~heheehe)

Buatmu Sahabat..: Wan Nur Adni, Nadiatul Azimah, Nur Hidayah, Ainun Shafira, Muhammad Syahmin, 
Siti Nur Hawa, Nur Aqilah, Nur Syafika..dan tanganku pon da penat nak taip,, walaupun nama korang ada yg x di sebut,,DON'T WORRY!korang tetap lam hati..
SAHABAT YANG BAIK UMPAMA MENTARI YANG MENYINAR...
Uhibbuki Fillah..
Tidak akan pernah ada perkataan 'PERPISAHAN' diantara kita...
INSYA'ALLAH



SWEET LOLLIPOP

Ahlan Wasahlan